تبليغات در ايران
در اين صفحه به موضوع تبليغات در ايران پرداخته خواهد شد

در اين مطلب قصد داريم توضيحات مفيدي درباره شامپو بدون سولفات به شما عزيزان بدهيم. همچنين درباره زيان‌هاي سولفات خواهيم گفت و در مقابل شما را از فوايد شامپو بدون سولفات آگاه مي‌كنيم. البته قبل از اين موارد، بهتر است درباره ماهيت ماده سولفات به شما عزيزان بگوييم.

سولفات چيست؟

به طور ساده، سولفات‌ها موادي هستند كه از تركيب نوعي ماده شيميايي و نمك سولفات ايجاد مي‌شوند. اين مواد انواع مختلفي در طبيعت دارند و به طور گسترده در صنعت‌هاي مختلف كاربرد دارد كه رايج‌ترين آن در صنعت مراقبت از مو يافت مي‌شود.

سولفات‌ها چه زياني دارند؟

اگر منظور از مضر بودن، تحريك‌كنندگي و ايجاد حساسيت باشد، پاسخ مثبت است و سولفات‌ها باعث تحريك و حساسيت پوست و موي سر مي شوند. اما اگر منظور از مضر بودن سرطان زا بودن اين تركيبات است؛ پاسخ خير است و سولفات‌ها باعث ايجاد سرطان نمي‌شوند. براي مثال اگر شما يك تركيب سولفات دار را بصورت خالص و غليظ روي پوستتان قرار دهيد، بعد از مدتي پوست شروع به تحريك شدن و قرمز شدن خواهد كرد. اگر كف شامپوهاي سولفات دار وارد چشم شود، موجب خارش و سوزش آن مي‌شود. هرچه غلظت سولفات‌ها بيشتر باشد، خاصيت تحريك كنندگي آن بيشتر شده و ميزان خشك كنندگي مو نيز افزايش پيدا مي‌كند. اما اگر بخواهيم در مورد سرطان‌زا بودن اين شامپوها صحبت كنيم، بر اساس تحقيقاتي كه در سال 2002 توسط مجله علمي معتبر Toxicology انجام شد، نظريه سرطان زا بودن تركيبات سولفات دار به طور كلي و صريح رد شد. همچنين مشخص شد كه سولفات‌ها در غلظت زير 2 درصد محرك نيستند و باعث حساسيت و خشكي پوست و مو نمي‌شوند.

شامپو بدون سولفات چيست؟


اگر بخواهيم به صورت ساده و عاميانه توضيح دهيم، دقيقا برعكس نوع سولفات دار، شامپو بدون سولفات فرمولاسيوني ملايم دارد و در هنگام شستشو كف زيادي ايجاد نخواهد كرد. همچنين اين محصولات در گذر زمان باعث ايجاد هرگونه آسيب مانند شوره، حساسيت و خارش نخواهند شد و به همين دليل است كه از محبوبيت و ارزش خريد بالايي برخوردار هستند. عمكلرد شامپو بدون سولفات نيز تفاوت زيادي با شامپوهاي معمولي و داراي سولفات نداشته و شما بعد از مصرف اين شامپوها، موهايي كاملا تميز و البته درخشان خواهيد داشت. علاوه بر موارد ذكر شده، شامپوهايي كه سولفات ندارند، براي انواع مختلفي از موها مناسب هستند و به دليل تركيبات منحصر به فرد و گياهي خود، هيچ آسيب و زيان خاصي را براي محيط زيست ايجاد نمي‌كنند.

فوايد شامپو بدون سولفات


- آبرساني مو: شامپو بدون سولفات به دليل ساختار خاص خود، رطوبت طبيعي مو را حفظ كرده و برخلاف شامپوهاي ديگر، موهايتان را وز و كدر نخواهد كرد.
- كاهش التهاب: جالب است بدانيد سولفات يك ماده شيميايي خطرناك بوده و باعث تحريك و خشكي پوست سر خواهد شد. از اين رو، شامپو بدون سولفات ساختاري ملايم داشته و بدون ايجاد مشكل خاصي، باعث لطافت و تميزي مو مي‌شود.
- حفظ رنگ مو: شما مي‌توانيد با مصرف شامپوهاي بدون سولفات، ماندگاري و دوام موهاي رنگ شده خودتان را افزايش دهيد، موردي كه در شامپوهاي حاوي سولفات كمتر يافت مي‌شود.
- عدم سوزش چشم: همچنين اين شامپوها در صورت تماس با چشم، باعث تحريك چشم نخواهند شد و شما به راحتي مي‌توانيد از آن‌ها استفاده كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مراقبت از مو،
موضوع:
[ ۲۵ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۳۰:۵۸ ] [ مصطفي ] [ نظرات (0) ]

بيت كوين ارز ديجيتال است كه در سال 2009 ايجاد شده است. بازارهايي با نام "صرافي بيت كوين" به مردم امكان خريد و فروش BITCOIN با استفاده از ارزهاي مختلف را مي دهند. بيت كوين يك واحد پول جديد است كه در سال 2009 توسط يك شخص ناشناس با استفاده از نام مستعارSatoshi Nakamoto  ايجاد شده است. معاملات بين كوين، اداره كردن و پشتوانه آن خود مردم مي باشند و بدون واسطه يعني بانك انجام مي شود. ساتوشي ناكاموتو در اوايل راه اندازي شبكه ي بيت كوين در كنار ساير توسعه دهندگان حضور داشت و در كنار آن ها به برطرف كردن نواقص نرم افزاري و شبكه مي پرداخت اما وي در سال 2011 ناپديد شد و حال با گذشت حدود 10 سال از اين اتفاق از وي خبري نشده و هويتش كاملاً ناشناس مانده است.

محدود بودن تعداد ساخت سكه

برخلاف دولت ها و بانك هاي مركزي كه مي توانند به صورت نامحدود پول چاپ كنند و با اين كار ارزش پول ملي خود را پايين بياورند در بيت كوين اينگونه نبوده و با اينكه اجازه ي مشاركت در خلق واحدهاي پولي جديد به همه ي افراد داده شده است اما تعداد سكه هايي كه مي تواند ساخته شود تا 21 ميليون واحد مي باشد كه در قوانين شبكه نيز آورده شده است. بيت كوين ها طي فرآيند استخراج يا همان ماين كردن توليد مي شود. اين فرآيند را مي توان در تصاويري كه از معدن كاران خسته كه با بيل و كلنگ در حال تخريب سنگ هاي معدن هستند و از دل سنگ ها سكه هايي با نشانه ي B خارج مي كنند مشاهده كرد. اما فرآيند بيت كوين مانند تصاويري كه وجود دارد نمي باشد و كاملاً متفاوت است. استخراج هاي اين ارز ديجيتال رفته رفته كاهش مي يابد و به همين خاطر استخراج واحدهاي جديد سخت تر مي شود. اين محدوديت در استخراج و سخت تر شدن استخراج واحدهاي جديد را مي توان يكي از دلايل مهم در بالا رفتن ارزش و قيمت بيت كوين دانست.
محدوديت استخراج بيت كوين
محدوديت استخراج بيت كوين كه موجب ارزشمند شدن و كيميايي آن مي شود در مقابل خاصيت تورمي پول هاي امروزي قرار دارند كه با تعداد بيشتر خلق اسكناس ها تورم بالا رفته و ارزش پول آن كشور كمتر و كمتر مي شود. همچنين اين محدوديت در استخراج ابزاري است كه قادر به ذخيره ارزش بيت كوين ها در طول زمان مي شود به گونه اي كه سرمايه گذاران علاقه شان به خريد اين ارز افزايش يافته و لقب طلاي ديجيتال را به آن داده اند.

قابل جعل كردن نيست


يكي ديگر از مزيت ها و نكات مثبت اين ارز ديجيتال نسبت به ساير پول ها و اسكناس هاي كاغذي غير قابل جعل بودن آن است. همانطور كه گفتيم تعداد كل واحدهاي پولي بيت كوين محدود به 21 ميليون واحد مي باشد و كسي قادر به ساخت و جعل ساختگي تراكنش در شبكه نمي باشد و هيچ ارز ديجيتالي نمي تواند خارج از قوانين موجود در شبكه وارد شبكه شود و يا اقدام به دزدي بيت كوين هاي افراد ديگر كند. و اين غيرقابل جعل بودن اين شبكه به علت تكنيك ها و ترفندهاي خاص رمزنگاري مانند كليد خصوصي و كليد عمومي مي باشد كه در آن استفاده شده باعث شده است تا چيزي به نام بيت كوين تقلبي وجود نداشته باشد. توجه كنيد كه اگر بيت كوين يك فايل ديجيتالي قابل كپي كردن بود و به راحتي با كپي كردن مي توانستيد هر تعداد فايل جديد كه ميخواهيد بسازيد، اين سيستم نيز قابل جعل بود.

بيت كوين چه هدفي دارد؟

سيستمي است كه كنترل پول را به خود مردم برگردانده است و هر كاربر داراي گذرواژه محرمانه مي باشد و تنها خود مالك يا همان كاربر قادر به خرج كردن يا انجام تراكنش با آن ها مي باشد. طبق تعريفي كه گفته شد مشخص مي شود كه هدف سيستم بيت كوين راه اندازي يك سيستم امن پرداخت، ذخيره يا انتقال و بانكداري ديجيتال امن مي باشد. ديگر هدف راه اندازي بيت كوين حل كردن مشكل "دوبار خرج كردن" پول هاي ديجيتال مي باشد. دو بار خرج كردن مشكلي بود كه در خريدهاي اينترنتي رخ ميداد. به عنوان مثال شما اسكناس هاي كاغذي را كه براي خريد يك تلفن همراه خرج كرده ايد نميتوانيد مجدداً همان را براي خريد يك تلويزيون استفاده كنيد. اما در دنياي ديجيتال اينگونه نبود و با يك كليك و كپي كردن فايل مي توانستيد همزمان با يك پول دوبار در دو محل جداگانه خريد كنيد و تا فروشندگان متوجه شوند شما خريد خود را انجام داده ايد. تا قبل از ظهور ارزهاي ديجيتال براي جلوگيري از بوجود آمدن اين اتفاق يك سازمان مركزي براي بررسي موجودي اشخاص وجود داشت. با پيدايش ارزهاي ديجيتال اين سازمان نيز از ميان برداشته شد و از آن پس بررسي تراكنش ها و حساب ها توسط تمام اعضاي شبكه انجام مي شود و بيت كوين اينگونه مشكل دوبار خرج كردن و عدم اعتماد مردم به يكديگر را حل كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۸ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۰۵:۵۶:۴۸ ] [ مصطفي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی